Carte de oaspeti
Vizitatorii nostrii au scris:

Cecilia Thu, 28 Dec 2017 09:18:35 GMT +2

Am revenit de Crăciun! O seară magică de Crăciun, colindători, muzică de petrecere, dans, cîntec, voie bună. Gazdele la superlativ, nota 10+! Meniul excelent, un bucătar priceput, un personal amabil, grijuliu. Patronii-oameni minunați, amabili, cu bună dispoziție, mereu atenți la nevoile clienților. Fără teamă, mergeți și serviți din bucatele restaurantului, toate ca la mama acasă. Recomand acestă locație! Mulțumim gazdelor și tuturor celor care ne-au făcut un Crăciun excelent (mai bine ca acasă!!). La mulți ani!

Simona Sun, 08 Oct 2017 08:47:02 GMT +2

birsan.simona@yahoo.com

Recomand acest hotel,cochet si decorat cu mult bun gust. Am avut o saptamana superba petrecuta la aceasta locatie. Multumiri personalului si le dorim succes .Vom reveni cu mare drag.

Doina Thu, 17 Aug 2017 11:25:25 GMT +2

Am petrecut o vacanta superba la acest hotel elegant, cu spatii decorate cu stil si clasa. Multumim pentru ospitalitate atat personalului de la receptie, cat si doamnelor deosebit de amabile si manierate din restaurant.

Corina Ierini Tue, 15 Aug 2017 16:15:53 GMT +2

Am avut un sejur placut, conditii bune, personal amabil. Va multumim.

Daniela Turta Tue, 01 Aug 2017 12:39:04 GMT +2

Am avut un sejur minunat, cu siguranta o sa mai revenim. Mancare foarte buna, servirea pe masura, iar seara, cina este acompaniata de o muzica de calitate.Curatenia este la loc de cinste. Multumim frumos tuturor celor care au avut grija sa ne simtim bine.

Anton Daniela Wed, 12 Jul 2017 19:46:11 GMT +2

Am revenit cu placere in hotel, unde am regasit aceleasi gazde primitoare si amabile care au oferit servicii de calitate. Si de data aceasta sejurul la Hotel Ami a fost la inaltime! Va multumim!

Pater Ioan Wed, 31 May 2017 19:30:13 GMT +2

In numele unui grup de 30 de fosti absolventi ai UBB-Cluj, adresez multumirile noastre dlui OPRIS(patron) si amabilelor sale colaboratoare pt. sejurul placut pe care ni l-au asigurat la finele acestei luni. Este reconfortant sa constati ca, intr-o industrie a turismului depersonalizata, un patron a reusit sa-si puna amprenta - de bun gust ! - pe o locatie in care, am convingerea, vom reveni oricand cu mare placere. Nu doar tarifele sunt decente, dar si personalul s-a dovedit a fi extrem de atent si serviabil. Concluzia? Inca o data, multumiri Hotelului Ami!

Luana Thu, 28 Apr 2016 14:00:57 GMT +2

luana_rm_92@yahoo.com

Idomir Ioan Sat, 26 Dec 2015 19:49:08 GMT +2

Recomand acest hotel,gazde primitoare si amabile, servicii de calitate. Voi revenii cu plăcere.

Stefan Ioan Nicolae Fri, 25 Sep 2015 11:14:24 GMT +2

Am fost cazat 8 zile la acest hotel fiind participant la un curs... am ramas cu o foarte buna impresie despre cazare, managerul hotelului, personal... Este un hotel cum nu cred ca mai sunt multe cel putin in Felix... un hotel cochet, boem, intim unde totul este ales cu gust, liniste, mancare delicioasa, servire pe masura (atat domnul Vasile cat si doamna Mariana sunt la inaltime), banii pentru masa - suficienti. Mi-a placut faptul ca exista inca scaune din lemn, vechi, balconul este inchis cu grinda din lemn masiv, apa calda se incalzeste cu centrala cu lemne si energie solara, au doua acvarii imense foarte bine intretinute si pozitionate exact acolo unde trebuia, la intrare - unde au dealtfel si multa lumina, langa fiecare masa exista cel putin o planta, micul dejun este gatit atunci, pe loc, nu este bufet suedez). Un punct in plus (datorita lipsei unei piscine) l-ar primi de la mine daca ar detine tichete de reducere la strandul Apollo-Felix, de care este si foarte aproape.

Pagina - 1 - 2

Receptie Camere Restaurant Sala de conferinte